Рада сьогодні може звільнити Білоуса

Рада сьогодні може звільнити Білоуса

Укрінформ
Народні депутати сьогодні розглянуть проект постанови про звільнення голови Фонду держмайна Ігоря Білоуса та питання енергетики.

Про це йдеться у порядку денному парламенту на четвер, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Зокрема, серед питань енергетики Рада може ухвалити законопроект про ринок електричної енергії України; проект постанови про визначення представника парламенту до складу Конкурсної комісії з добору кандидатів на посади членів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг; законопроект про відновлення платоспроможності державних вугледобувних підприємств.

Народні депутати сьогодні також розглянуть законопроекти щодо правоохоронної діяльності. А саме – проект закону про внесення змін до Закону України "Про Державне бюро розслідувань" щодо уточнення окремих положень; законопроект про внесення змін до статті 72 Кримінального кодексу України щодо удосконалення порядку зарахування строку попереднього ув'язнення; проект закону щодо криміналізації контрабанди небезпечних речовин, частин вогнепальної зброї.

Крім того, сьогодні Рада може ухвалити рішення про призначення позачергових виборів депутатів і мера Сєверодонецької міської ради Луганської області.

Серед запланованих питань на четвер також законопроект про житлово-комунальні послуги; проект закону про комерційний облік комунальних послуг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-