Гройсман обіцяє, що про халтурників з Укравтодору “знатиме вся країна”

Гройсман обіцяє, що про халтурників з Укравтодору “знатиме вся країна”

Укрінформ
Прем’єр-міністр Володимир Гройсманом закликав голову “Укравтодору” Славоміра Новака формувати перелік компаній-підрядників, які неякісно робитимуть ремонт доріг.

Про це він заявив під час засідання уряду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Ми готові й будемо інвестувати в те, щоб українські дороги отримали нормальну якість, але якщо ми бачитимемо халтуру по регіонам — не важливо, чи це державні кошти, чи це місцеві кошти, ми цього не терпітимемо... Працюйте абсолютно сміливо, халтурників виводьте поза межі взагалі, і ми робитимемо "найпопулярніших" з них. Давайте перелік компаній, хто робить не якісно, про них знатиме вся країна”, - звернувся Гройсман до керівника “Укравтодору”.

Глава уряду також наголосив, що ті компанії, які торік робили ремонт доріг і зробили це неякісно, повинні за власний кошт усунути недоліки й привести дорожнє полотно до належного стану.

Разом з тим, Прем’єр-міністр зазначив, що необхідно, аби голова “Укравтодору” надалі кожні 2-3 тижні звітуватиме в уряді про хід виконання ремонту доріг у країні.

“Думаю, що раз на два-три тижні Ви (Славомір Новак — ред.) будете інформувати з цієї трибуни, щоб вся країна розуміла, що відбувається, у якій послідовності і які завдання стоять перед “Укравтодором”, - додав Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-