Нардеп розповів, про що йшлося на фракції БПП за участю Порошенка і Гройсмана

Нардеп розповів, про що йшлося на фракції БПП за участю Порошенка і Гройсмана

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко та Прем'єр-міністр Володимир Гройсман сподіваються, що найближчим часом Держбюджет України поповниться завдяки спецконфіскації грошей Януковича і його оточення.

Про це сказав журналістам народний депутат від фракції БПП Олексій Гончаренко, вийшовши із засідання фракції в Адміністрації Президента, повідомляє кореспондент  Укрінформу.

"Обговорювалось питання щодо того, як буде профінансовано по спецконфіскації. Маємо інформацію, що Генпрокуратура робить усе можливе для того, щоб гроші, які були закладені в дохідну частину Державного бюджету як гроші через їх конфіскацію у Януковича і його оточення... Є дуже активна від них робота. Сподіваються Прем'єр-міністр, Президент, що найближчим часом ми вийдемо на результати і зможемо отримати ці гроші у державний бюджет", - сказав він.

Гончаренко додав, що засідання фракції БПП наразі триває, на ньому присутні Президент України Петро Порошенко та Прем’єр-міністр Володимир Гройсман.

За словами Гончаренка, на засіданні вже встигли розглянути питання порядку денного парламенту цього тижня.

"В тому числі питання Конституційного суду, також обговорювали питання економічного блоку... Порушували конкретні питання про співпрацю з міжнародними фінансовими інституціями, Європейським інвестиційним банком, Фондом регіонального розвитку", - поінформував він.

Як зазначив Гончаренко, на засіданні ще має виступити в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-