Віце-прем'єр про безвіз:  Думаю, буде багато спроб організувати “сюрпризи”

Віце-прем'єр про безвіз: Думаю, буде багато спроб організувати “сюрпризи”

Укрінформ
На шляху України до безвізового режиму з країнами Європейського Союзу можуть бути спроби організувати політичні сюрпризи, проте вони не завадять позитивному рішенню.

Про це заявила віце-прем'єр-міністр з питань європейської та атлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе журналістам під час перерви в 10-му Київському безпековому форумі "Нова динаміка існуючих конфліктів: стратегії, що змінюють світ", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Є ще кілька етапів, це, звичайно, засідання постійного комітету представників країн ЄС, засідання Європейської ради в якомусь складі, воно може бути різним, чи міністри закордонних справ, чи міністри внутрішніх справ, наприклад; підписання конкретним президентством у ЄС і після того публікація, і після того ще 20 днів для вступу в силу (безвізового режиму - ред.). Чи будуть якісь ще політичні сюрпризи? Я думаю, ще буде багато різних спроб з різних боків організувати такі сюрпризи. Але переконана, що ми можемо розраховувати на позитивний результат", - зазначила Климпуш-Цинцадзе, відповідаючи на запитання щодо подальшого алгоритму дій після голосування Європарламенту за надання безвізу для України.

Вона зазначила, що Україна надзвичайно рада рішенню щодо безвізу і вдячна кожному європейському парламентарю за наданий голос.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-