Стець нагадав про реальні кроки Мінінформу у 2016 році

Стець нагадав про реальні кроки Мінінформу у 2016 році

Укрінформ
Міністр інформаційної політики Юрій Стець нагадав про реальні кроки Мінінформполітики, зроблені у 2016 році. Водночас посадовець зауважив, що своє завдання як урядовець він ще не виконав.

Про це Стець розповів в інтерв’ю «РБК-Україна».

Зокрема, за його словами, наприкінці року Рада нацбезпеки й оборони ухвалила Доктрину інформаційної безпеки, яку підписав Президент. Крім того, була підписана дорожня карта між Україною і НАТО, у якій має бути максимально задіяне Міністерство інформаційної політики. Була також проголосована концепція популяризації України у світі.

«Якщо говорити про якісь практичні історії, це максимальне розширення діяльності мультимедійної платформи, наприклад, у частині Укрінформу. Шість мовних версій. Це єдиний інформаційний ресурс в країні, який має не тільки російську версію, але й переклад на інші іноземні мови», - додав Стець.

Міністр нагадав про запуск журналу "Територія КРИМ", про встановлення передавачів на сході України.

«Чи можу я говорити, що завдання виконано? Ні. Тому що, як мінімум, я не божевільний. Україна не стала економічно незалежною, війна не припинилася, як і інформаційна агресія з боку Росії. Я не збираюся сильно подобатися вам, а за допомогою вас - читачам. Якщо якийсь політик говорить, що він задоволений своєю роботою, то він просто хоче сподобатися суспільству», - підкреслив урядовець.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-