Гройсман запевняє, що реформа децентралізації триватиме

Гройсман запевняє, що реформа децентралізації триватиме

Укрінформ
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман запевнив, що реформа децентралізації в Україні є однією з найуспішніших та системних реформ, і її впровадження продовжуватиметься.

Про це він заявив під час зустрічі з представниками регіональних ЗМІ в Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Сьогодні реформа діє, і є вже відповідні результати. Тому хочу вас запевнити в тому, що ми продовжуватимемо реформу децентралізації влади”, - сказав глава уряду.

За його словами, реформа децентралізації є однією з “найуспішніших, системних і фундаментальних” реформ, які сьогодні проводяться в Україні.

“Я пишаюся цією реформою, тому що переконаний, вона принесе дуже багато позитивних змін в Україну”, - підкреслив очільник уряду.

Водночас Гройсман наголосив, що для вдалого впровадження змін у інших сферах центральній владі потрібна підтримка і взаєморозуміння з боку місцевого самоврядування.

“Ми стоїмо на порозі проведення якісних реформ як в освіті, так і в охороні здоров’я. Маємо усвідомити, що без місцевої влади зробити якісно ці реформи неможливо, тому ми очікуємо взаємності від місцевих лідерів у тому, що ми об’єднаємо зусилля і проведемо ці реформи”, - додав Прем’єр-міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-