Російський експерт про Вороненкова: Зручна для Кремля смерть -

Російський експерт про Вороненкова: Зручна для Кремля смерть - "показова, виховна"

Укрінформ
Вбивство депутата-втікача Держдуми Дениса Вороненкова в центрі Києва має російський слід і було показовим: мета - запобігти втечі за кордон інших депутатів з подальшими викриттями Кремля.

Про це заявив на своїй сторінці у Facebook російський експерт Вадим Лукашевич.

"Міркую так: кому він там, у Києві, ... так заважав? Він просто не встиг там нікому зашкодити. А ось як остраху нинішнім депутатам Державної Думи, щоб і не думали кудись бігти (везучи з собою співачку-красуню-депутата, в той час як співачка-нац.гордість-інвалід виїхати не може), а потім звідти ще й викривати (мовляв, "вся російська еліта мріє звалити з Росії") - ну дуже зручна смерть. Своєчасна. Показова. Виховна", - йдеться в повідомленні.

Експерт вказав на схожість з вбивством опозиціонера Бориса Нємцова в центрі Москви: "У центрі міста, мало не "на мосту біля стін..." - почерк, друзі, почерк не сховаєш... Моя чуйка говорить - його вбили з Росії".

Лукашевич також звернув увагу на публікацію "російського інформагентства" місяць тому, де з посиланням на якогось "експерта" російському суспільству скармливалась безглузда думка про те, що СБ України нібито планує вбити Вороненкова і його дружину: "Цікаво, правда?"

Як повідомляв Укрінформ, народний депутат України, радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко розцінює вбивство екс-депутата Державної Думи Росії Дениса Вороненкова як спробу налякати російських чиновників, які хочуть втекти з Росії.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні біля готелю Premier Palace у Києві було убито колишнього депутата Держдуми Дениса Вороненкова, який дав свідчення проти екс-президента Віктора Януковича.

Вороненков восени 2016 року виїхав з Росії через кримінальне переслідування. У грудні він отримав українське громадянство.

3 березня цього року Басманний суд Москви санкціонував заочний арешт Вороненкова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-