Вбивство Вороненкова: Луценко звинувачує Кремль у

Вбивство Вороненкова: Луценко звинувачує Кремль у "показовій страті свідка"

Укрінформ
Генеральний прокурор України Юрій Луценко назвав вбивство екс-депутата Держдуми Росії Дениса Вороненкова показовою стратою свідка.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Серед білого дня в центрі Києва був застрелений екс-депутат Держдуми Росії Денис Вороненков, який надав слідчим військової прокуратури надважливі покази по справі. Це була звична для Кремля показова страта свідка», - написав Луценко. 

Водночас генеральний прокурор зазначив, що Вороненков є не єдиним свідком з числа російських високопосадовців. 

Як повідомляє кореспондент Укрінформу з місця події, саме зараз генеральний прокурор приїхав на місце вбивства Вороненкова.

Як відомо, колишній депутат Держдуми РФ Денис Вороненков восени в 2016 році виїхав з Росії через кримінальне переслідування. У грудні він отримав українське громадянство. Він є свідком у справі про державну зраду екс-президента Віктора Януковича.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко свого часу заявляв, що покази екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова є дуже важливими для українського слідства в рамках розслідування кримінального провадження щодо держзради екс-президентом України Віктором Януковичем.

3-ого березня цього року Басманний суд Москви санкціонував заочний арешт екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-