Поліція Донеччини проситиме зняти недоторканність з Парасюка

Поліція Донеччини проситиме зняти недоторканність з Парасюка

Укрінформ
Нацполіція Донецької області звернеться до генпрокурора України щодо зняття недоторканності та притягнення до відповідальності народного депутата Володимира Парасюка через погрози розправою співробітникам поліції та членам їхніх сімей. 

Про це заступник голови Нацполіції - начальник Головного управління Нацполіції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін заявив під час оперативної наради в Краматорському відділі поліції, повідомляє відділ комунікації поліції Донецької області.

«Ми будемо звертатися до генерального прокурора України щодо зняття недоторканності та притягнення до відповідальності народного депутата Володимира Парасюка. Ми не дозволимо принижувати поліцейських, а також погрожувати їм та їхнім рідним. На кожен такий випадок буде адекватна та законна реакція поліції", - зазначив Аброськін.

За його словами, поведінка народного депутата Володимира Парасюка, який висловлював образи на адресу співробітників поліції, «принижував і погрожував фізичною розправою їм та їхнім сім'ям», неприпустима.

Зазначається, що наразі поліція спільно з СБУ та Нацгвардією продовжує відпрацювання у Бахмуті, Торецьку, Гнутовому, Павлополі та Чермалику. 

Очільник поліції Донецької області наголосив на необхідності дотримання особовим складом дисципліни, заходів особистої безпеки та ввічливого ставлення до громадян та поставив завдання провести додаткові заняття та інструктажі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-