Порошенко про блокувальників: рахунки виставимо і “Самопомочі” з  “Батьківщиною”

Порошенко про блокувальників: рахунки виставимо і “Самопомочі” з “Батьківщиною”

Укрінформ
Дії учасників так званої блокади спричинили значну шкоду державі, яка ще буде підрахована і яку мають сплатити не лише самі блокадники, а й зачинщики та промоутери блокади, в тому числі, з партій “Самопоміч” та “Батьківщина”.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко під час екстреного засідання Ради національної безпеки та оборони України, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Те, що дії наших блокадників влетять Україні в копієчку, очевидно. В яку саме, покаже калькуляція. І ці рахунки ми виставимо не лише самопроголошеним республіканцям, але й “Самопомочі”, “Батьківщині” та іншим зачинщикам та промоутерам блокади”, - сказав Порошенко.

Президент наголосив, що, як не прикро це усвідомлювати, але “гуляй-поле в зоні АТО створила політична сила, яку ми вважали демократичною, ліберальною та реформаторською”.

“Взяли і зробили - нечесно і непорядно по відношенню до країни. Хіба годиться в такий от спосіб відволікати увагу від провалів свого лідера, який за два з половиною мерських терміни не спромігся вирішити найгострішого комунального питання і буквально засипав сміттям найкрасивіше європейське місто України?”, - сказав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-