Народний фронт ініціюватиме відставку Сироїд

Народний фронт ініціюватиме відставку Сироїд

Укрінформ
Парламентська фракція «Народний фронт» ініціюватиме питання про відставку Оксани Сироїд з посади заступника Голови Верховної Ради.

Про це заявив заступник голови фракції Андрій Тетерук на брифінгу в кулуарах парламенту, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Віце-спікер Сироїд злякалася тієї правди, яка буде лунати від безпосередніх учасників подій, які захищали правопорядок у зоні проведення АТО. Вона злякалась того, що ті деструктивні дії депутатів від «Самопомочі», позафракційних нарешті стануть відомі суспільству, і тому, лякаючись цієї правди, прикриваючись надуманими причинами, закрила засідання і втекла. Поведінка її ганебна, і в парламенті ми будемо розглядати питання щодо позбавлення її цієї посади», - сказав Тетерук.

Як повідомляв Укрінформ, головуюча на пленарному засіданні у середу Оксана Сироїд достроково закрила засідання після того, як депутати від «Народного фронту» стали наполягати на тому, щоб запросити у сесійну залу поліцейських - учасників інциденту під Слов'янськом за участю Володимира Парасюка.

У Слов'янську на блокпосту близько 19:00 14 березня стався конфлікт між правоохоронцями за участю нардепа Володимира Парасюка і прибічників блокади. В результаті конфлікту 7 працівників поліції опинилися в лікарні з травмами різного ступеня тяжкості.

Поліція звернулася до Генпрокуратури з проханням дати оцінку діям народного депутата Парасюка, під керівництвом якого було скоєно напад на правоохоронців на посту при в'їзді в Слов'янськ.

За цим фактом слідчим управлінням ГУНП у Донецькій області під процесуальним керівництвом прокуратури Донецької області відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-