Аваков «висловив претензії» Садовому за вантажівки зі сміттям по всій Україні

Аваков «висловив претензії» Садовому за вантажівки зі сміттям по всій Україні

Укрінформ
Під час суботньої зустрічі Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та міського голови Львова, очільник МВС «висловив претензії» Андрію Садовому за те що сміттєвози викидають львівське сміття на узбіччя доріг по всій Україні.

Про це сказав сам глава МВС у програмі «HARD з Влащенко» на телеканалі ZIK.

Розповідаючи про зустріч, яка відбулась за ініціативи міського голови Львова, він розповів, що вони обговорили «широкий спектр питань», одним з яких була проблема львівського сміття.

«Ми обговорили деякі проблеми, що стосуються вивезення сміття. Я висловив претензію, що в нас величезні сміттєвози викидають сміття в поле в Житомирській, чи Запорізькій областях. Він мене попросив, щоб ці сміттєвози не блокувались, а я його попросив щоб документи оформлялись. Щоб було видно, куди вони їх везуть, а не в полі під Запоріжжям викидають. Ми технічно з’єднали виконавців і вони з цим працюють», – розповів Аваков.

Також глава МВС підкреслив, що йому нічого невідомо про підготовку повідомлення про підозру у вчиненні кримінального злочину проти Садового.

«Ми не той орган, щоб це робити. Я чув це в той момент, коли проходили обшуки в прокуратурі Львівської області, чув багато іншого. Тому теоретично можливо, що буде якесь подання», - сказав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-