Климпуш-Цинцадзе у Фінляндії обговорила створення центру протидії гібридним атакам

Климпуш-Цинцадзе у Фінляндії обговорила створення центру протидії гібридним атакам

Укрінформ
Віце-прем`єр-міністр із питань євроінтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе провела зустрічі з держсекретарем офісу прем’єра Фінляндії Паулою Лехтомякі, заступником дерсекретаря Кабміну з питань справ ЄС Йорі Арвоненом і генеральним секретарем Безпекового комітету Весо Валтоненом.

Про це повідомляє Урядовий портал.

"Під час зустрічі з Йорі Арвоненом ішлося про створення у Фінляндії центру протидії гібридний атакам. До центру, штаб-квартира якого розташується в Гельсінкі, вже зголосилися приєднатися 16 країн. У цій сфері Україна має унікальний досвід, у вивченні якого дуже зацікавлена фінська сторона", - йдеться у повідомленні.

Окремо сторони обговорили посилення російської агресії на Сході України впродовж останніх місяців, зокрема, атаки РФ на Авдіївку.

Також Климпуш-Цинцадзе детально проінформувала Державного секретаря Офісу Прем'єр-міністра Фінляндії щодо прогресу українських реформ, зокрема, суддівської, антикорупційної, банківської і реформи державного управління. Було обговорено зростання у 2016 році ВВП на 2.2%, що дає чіткий сигнал про поступове відновлення економіки України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-