Якнайшвидше оприлюднення Меморандуму з МВФ припинить спекуляції - Рева

Якнайшвидше оприлюднення Меморандуму з МВФ припинить спекуляції - Рева

Укрінформ
Якнайшвидше оприлюднення тексту Меморандуму з МВФ припинить спекуляції на життєво важливих темах та дозволить уряду перейти до практичного втілення позитивних змін.

На цьому наголосив міністр соціальної політики Андрій Рева, повідомляє Урядовий портал.

"Меморандум не є нормативним актом, це джентльменська угода між МВФ, який кредитує Україну, і намірами влади щодо проведення реформ. У мене є бажання, щоб цей текст був якнайшвидше опублікований для порівняння стартових позицій, з яких починали, та остаточного варіанту тексту", - підкреслив Рева в ефірі телеканалу "112".

Міністр наголосив, що порівняння початкового та остаточного текстів Меморандуму свідчитиме про успіх уряду в донесенні своєї позиції, яка відповідає інтересам України, до Міжнародного валютного фонду. Натомість спекулятивні заяви, які грунтуються на здогадках та неповній інформації, не мають під собою жодних підстав.

"В остаточному варіанті Меморандуму відсутні норми про заморожування мінімальних зарплат на три роки та про заборону пенсіонерам працювати, відсутнє і збільшення загального пенсійного віку для виходу на пенсію. Жодних апокаліптичних речей в Меморандумі немає, і ви зможете в тому пересвідчитись після його опублікування", - заявив міністр соціальної політики.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-