Росія згодна на допит Януковича в присутності українських слідчих

Росія згодна на допит Януковича в присутності українських слідчих

Укрінформ
Генеральна прокуратура РФ заявила про готовність організувати допит екс-президента України Віктора Януковича на території Росії в присутності українських слідчих.

Про це повідомляє "Інтерфакс", посилаючись на відповідь Генпрокуратури РФ на запит Генеральної прокуратури України, копія якого є у розпорядженні агентства.

"У зв'язку з перебуванням Януковича В.Ф. на території Росії Генеральна прокуратура Російської Федерації готова розглянути питання про організацію його допиту в присутності представників правоохоронних органів України", - йдеться в документі.

Як повідомлялося, Віктор Янукович підозрюється в державній зраді, пособництві представникам влади РФ в умисних діях,  вчинених з метою зміни меж території та державного кордону України у порушення порядку, встановленого Конституцією України, та веденні агресивної війни.

Генпрокуратура наполягала на допиті Януковича на території України у справі про держзраду, гарантуючи йому безпеку, проте президент-втікач погоджувався дати свідчення лише за нинішнім місцем проживання - в Ростові-на-Дону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-