Українські ліві починають процес об'єднання

Українські ліві починають процес об'єднання

Укрінформ
У четвер, 9 березня, у Києві в офісі партії "Соціалісти" відбувся круглий стіл партій та громадських організацій лівої та соціальної спрямованості, на якому обговорювалися перспективи об'єднання.

Про це повідомляє прес-служба політсили.

"Представники громадських організацій та політичних партій, політологи, журналісти обговорили актуальність і перспективи об'єднання лівих сил в Україні", - йдеться в повідомленні.

У заході брали участь політики і громадські діячі, зокрема, Леонід Кожара та Олексій Плотніков ("Соціалісти"), Віталій Шибко (СПУ), Йосип Вінський ("Народна воля"), Олександр Савченко ("Розумна сила"), Михайло Крисько ("Справедливість"), Павло Вікнянський ("Республіка"), Олександр Потьомкін (Соціалістичний конгрес молоді).

Учасники "круглого столу" підтримали необхідність об'єднання лівих політичних сил України для захисту соціальних прав громадян, відновлення миру в країні і відродження економіки. Прийнято рішення про продовження консультацій з представниками інших політичних сил соціалістичної і соціал-демократичної спрямованості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-