Порошенко: Останнє слово в процесі безвізу – за державами-членами ЄС

Порошенко: Останнє слово в процесі безвізу – за державами-членами ЄС

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко привітав позитивне рішення комітету Європарламенту з громадянських свобод, юстиції та внутрішніх справ щодо запровадження безвізового режиму для України.

Коментар глави держави опублікований на його сторінці у Facebook.

«Вітаю позитивне рішення Комітету Європарламенту з громадянських свобод, юстиції та внутрішніх справ щодо запровадження безвізового режиму для України.  Щиро дякую доповідачці Марії Габріель та членам Комітету за підтримку України та об’єктивну оцінку реформаторських зусиль української влади із належної реалізації відповідних критеріїв»,  - йдеться у повідомленні.

За словами Порошенка, останній етап парламентської компетенції - розгляд рішення про безвізовий режим для українців на пленарній сесії Європейського Парламенту на початку квітня.

«Доручив МЗС активізувати відповідну роботу для якнайшвидшого ухвалення позитивного вердикту ЄП. Після цього останнє слово в процесі візової лібералізації – за державами-членами ЄС.  Сподіваюся на підтримку європейських столиць цього довгоочікуваного рішення», -  зазначив Президент.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-