Найєм: Активісти приймуть будь-яке рішення суду щодо Насірова

Найєм: Активісти приймуть будь-яке рішення суду щодо Насірова

Укрінформ
Громадські активісти, які зібралися з учора під будівлею Солом'янського райсуду Києва з вимогою провести засідання по відстороненому голові ДФС Роману Насірову, сприймуть будь-яке рішення суду.

Про це заявив у прямому ефірі "Свободи слова" на ICTV народний депутат Мустафа Найєм, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми будемо рухатися в межах наших повноважень, тих ресурсах, які у нас є. Але будь-яке рішення суду - це є рішення суду", - сказав він під час обговорення справи Насірова.

За його словами, суддя зараз має піти до нарадчої кімнати, де має приймати рішення: "Це буде або домашній арешт, або СІЗО".

Водночас, нардеп не виключив, що суддя може спробувати перенести засідання на завтра.

"Якщо, а так може статися, це ж український суд, суддя скаже - я вже втомився, вже 10 годин, робочий день закінчився, ми рішення оголосимо завтра, то нам прийдеться все-таки попросить суддю залишитись попрацювати. Якщо він не залишиться, ми тоді попросимо пана Насірова, за тією ж самою процедурою, повністю користуючись свободою пересування, вийти до нас і пояснити ситуацію. Ми просто будемо стояти під судом", - зазначив Найєм.

Він також висловив переконання, що можлива застава для Насірова має становити 2 млрд грн – саме таку суму збитків, згідно з обвинуваченням, Насіров завдав державі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-