Справа Насірова: суддя повідомив, що сьогодні засідання не буде

Справа Насірова: суддя повідомив, що сьогодні засідання не буде

Укрінформ
Сьогодні не буде продовжуватися засідання щодо обрання міри запобіжного заходу відстороненому голові державної фіскальної слудби Роману Насірову у зв'язку з розглядом клопотання про відвід слідчого судді.

Про це заявив суддя Олександр Бобровник Громадському телебаченню.

"Сьогодні вже не буде засідання", -  заявив він, пояснюючи, що передав справу до електронної системи розподілу справ, яка визначить слідчого суддю.

Цей суддя, уточнив Бобровник, буде розглядати справу про заявлений йому відвід стороною захисту Насірова.

"Це буде відбуватися завтра. Тобто сьогодні чергового слідчого судді по відводам немає. Він наказом не передбачений", -  зазначив суддя.

Раніше суд оголосив перерву в засіданні, аби розглянути клопотання про відвід судді. Клопотання про відвід судді заявила сторона захисту Насірова, яка вбачає в діях судді упередженість.

Як повідомляв Укрінформ, 2 березня детективи НАБУ обшукали офіс ДФС та вручили підозру її очільнику Роману Насірову.

Це відбувалось у рамках розслідування кримінального провадження, пов'язаного з неправомірними, на думку слідства, рішеннями Насірова про розстрочення податкових боргів підприємствам колишнього народного депутата Олександра Онищенка, проти якого порушено кримінальну справу.

Як повідомив керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький, за даними слідства, Насіров завдав збитків бюджету на 2 млрд гривень.

Кабмін відсторонив Насірова від посади на період слідства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-