Адвокат стверджує, що Насіров хворий, і не може брати участь у засіданні

Адвокат стверджує, що Насіров хворий, і не може брати участь у засіданні

Укрінформ
Відстороненого главу Державної фіскальної служби Романа Насірова силоміць забрали з лікарні до Солом'янського районного суду міста Київ,  де йому сьогодні обиратимуть запобіжний захід.

Про це заявив адвокат Насірова Олександр Лисак в інтерв'ю журналістам, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Лікарі сказали, що його (Насірова - ред.) потрібно лікувати... Його знову силоміць забрали з лікарні», - заявив адвокат.

Він також зазначив, що Насіров відпочивав п'ять годин і перебував у лікарні Феофанії в реанімаційному відділенні. 

Окрім того, Лисак стверджує, що Насіров має сам вирішувати, брати йому участь у засідання чи ні. 

«Я скажу таким чином: я не бачу підстав для того, щоб він брав участь у засіданні», -  зазначив адвокат.

Як повідомляв Укрінформ, 3 березня директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник застеріг лікарів «Феофанії» від підробки медичних документів щодо стану здоров’я відстороненого голови Державної фіскальної служби Романа Насірова.

Ситник нагадав, що експертиза щодо стану здоров’я одного з фігурантів «справи Онищенка» вже довела, що Валерій Посний (довірена особа Онищенка) симулював поганий стан здоров’я.

4 березня керівник САП Назар Холодницький повідомив у коментарі Укрінформу, що доручив детективам НАБУ доправити Романа Насірова на обстеження до Інституту кардіології у Києві, щоб бути впевненими, що доставка Насірова до суду не нашкодить його здоров’ю. «Для цього нам потрібні фахові висновки лікарів. В даному випадку лікарів Інституту кардіології», - підкреслив Холодницький.

Як повідомлялося раніше, адвокат Насірова Олександр Мірошник відмовився відповідати на запитання, яким чином, нібито, непритомний Насіров пише у Facebook. Мірошник лише зауважив, що пост адвокати не писали, і порадив журналістам не зосереджуватись на цьому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-