Порошенко обговорив з Габріелем загострення в Авдіївці

Порошенко обговорив з Габріелем загострення в Авдіївці

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко провів зустріч з міністром закордонних справ Німеччини Зігмаром Габріелем.

Про це інформує прес-служба глави держави.

"Сторони детально обговорили загострення ситуації в районі Авдіївки, спричиненої обстрілами російських бойовиків", - йдеться в повідомленні.

Порошенко наголосив на провідній ролі Німеччини у консолідації європейських зусиль у питанні захисту українського суверенітету від російської агресії, що є запорукою відновлення стабільності в Європі.

"Президент України наголосив на важливості збереження санкцій проти РФ та їх посилення. Глава держави підкреслив, що спровокована бойовиками нова ескалація насильства на Донбасі, визнання документів так званих "ЛНР" та "ДНР", привласнення українських підприємств є черговим свідченням агресії Росії проти України та вимагає задіяння нових санкційних інструментів з боку ЄС", - йдеться в повідомленні.

Глава держави подякував міністру закордонних справ ФРН за внесок Німеччини в ухвалення нещодавніх рішень щодо розблокування процесу запровадження безвізового режиму для українців, а міністр закордонних справ Німеччини запевнив у підтримці якнайшвидшого впровадження безвізового режиму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-