Росія не повинна залишитися непокараною за агресію в Україні - Джонсон

Росія не повинна залишитися непокараною за агресію в Україні - Джонсон

Укрінформ
Росія повинна понести покарання за агресію, яку вчинила в Україні.

Про це заявив Державний секретар у закордонних справах і справах Співдружності Сполученого Королівства Великої Британії і Північної Ірландії Борис Джонсон під час зустрічі з Міністром закордонних справ Польщі Вітольдом Ващиковським та Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми всі єдині в тому, що необхідно російську агресію припинити, не можна допустити, щоб Росія залишилася непокараною за те, що вона зробила. Треба докласти всіх зусиль, аби стримати агресію", - сказав він.

Джонсон також запевнив, що Британія і Польща й надалі підтримуватимуть нашу державу на міжнародній арені.

"Ми, Польща і Велика Британія, стоїмо як один у підтримці України з цілої низки різних дуже важливих питань", - пообіцяв дипломат.

Водночас він зауважив, що найкращим аргументом для тих, хто сумнівається, підтримувати Україну чи ні, буде прогрес і успіх нашої держави у різних сферах.

"Маю відзначити, пане Прем’єр-міністре (до Гройсмана — ред.), що Україна таки демонструє прогрес — ви досягли певних успіхів, і економіка починає вже повертатися на належні рейки, і саме це можна показати людям, і саме цим можна їх заохотити підтримувати свій уряд", - додав Джонсон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-