Аваков назвав торговельну блокаду Донбасу

Аваков назвав торговельну блокаду Донбасу "піаром на крові"

Укрінформ
Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков поклав політичну відповідальність за торгову блокаду Донбасу на мера Львова Андрія Садового та керівника фракції "Самопоміч" Олега Березюка.

Про це Аваков заявив у вівторок під час наради Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана з представниками металургійної промисловості, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я напряму звертаюся до шановного мера Львова пана Садового, голови фракції "Самопоміч" Березюка, ви несете цю відповідальність. Ви приймали ці рішення, ви розгорнули кампанію в 20-градусні морози, ви почали цю авантюру, в тому числі, напевно, через те, щоб не так уважно дивилися на ті проблеми зі сміттям, які виникли у Львові. Ви пішли в цю брудну політичну м'ясорубку, ви будете нести за це відповідальність", - сказав Аваков.

При цьому він назвав торговельну блокаду Донбасу "піаром на крові".

Міністр також закликав присутніх подивитися правді у вічі і нікого не обманювати щодо проблеми контрабанди. За його словами, вся країна знає, що "у нас контрабанда через західний кордон набагато більша, ніж через східний".

"І до чого тут контрабанда? Контрабанда — це окремий процес, проти якого треба дуже чітко займатися, і ним займаються предметно та чітко", - підкреслив Аваков.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-