Аваков вважає, що Кабмін занадто довго терпить торгову блокаду

Аваков вважає, що Кабмін занадто довго терпить торгову блокаду

Укрінформ
Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков звернувся до керівників Антитерористичного центру з проханням прийняти рішення для зняття торгової блокади Донбасу.

Про це він заявив у вівторок під час наради Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана з представниками металургійної промисловості, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"І я просив би керівників Антитерористичного центру (при СБУ – ред.), який керує усіма силовими операціями в зоні АТО, зваживши все наше довготерпіння, прийняти відповідне рішення. І ми це рішення забезпечимо", - сказав він.

При цьому міністр, звертаючись до глави Кабміну зауважив, що лібералізм українського уряду відносно торгової блокади Донбасу "не знає меж" і закликав членів КМУ до прийняття рішення щодо даного питання.

"Володимире Борисовичу, лібералізм нашого уряду не знає меж. Місяць нашої ліберальної політики, ваших ліберальних переговорів з ініціаторами цієї блокади, за ініціативою Березюка, наскільки я знаю, ні до чого не призводить, а потрібно приймати рішення", - зазначив Аваков.

У той же час, він висловив надію, що в середу на засіданні уряду буде прийнято постанову Кабінету міністрів України про посилення порядку пересування товарів через лінію розмежування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-