ЦВК визнала Буглака обраним нардепом від БПП

ЦВК визнала Буглака обраним нардепом від БПП

Укрінформ
Центральна виборча комісія визнала обраним народним депутатом на позачергових парламентських виборах 26 жовтня 2014 року за списком БПП Юрія Буглака.

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі Центрвиборчкому.

Зокрема, у ЦВК нагадали, що Верховна Рада постановою достроково припинила повноваження народного депутата Олексія Савченка, обраного на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі від БПП.

"Відтак, розглянувши зазначену постанову Верховної Ради України, комісія визнала обраним народним депутатом України Буглака Юрія Олександровича, 1965 року народження, освіта вища",- ідеться у повідомленні.

У ЦВК також зазначили, що Буглак на момент виборів у 2014 році працював головним юридичним радником дочірнього підприємства "Кондитерська корпорація "Рошен", проживає в місті Києві, безпартійний і був включений до виборчого списку БПП  під № 81.

Як повідомляв Укрінформ, 6 жовтня 2016 року Президент призначив народного депутата від фракції БПП Олексія Савченка головою Миколаївської ОДА.

21 лютого ВР припинила депутатські повноваження Савченка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-