Савченко використовують спецслужби Росії – Тандіт

Савченко використовують спецслужби Росії – Тандіт

Укрінформ
Служба безпеки України має багато запитань до народного депутата Надії Савченко і має намір її опитати найближчим часом.

Про це в ефірі телеканалу "112.Україна" розповів радник голови СБУ Юрій Тандіт, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У нас дуже багато питань. Ми чекаємо на Надію Савченко до себе у гості", - сказав Тандіт, уточнивши, що СБУ опитає народного депутата "найближчим часом".

За його словами, Савченко будуть ставити запитання, в тому числі в рамках однієї з кримінальних справ як свідку.

"Звичайно, ми будемо задавати їй дуже багато питань... Тим більше, що вона спілкувалася з представниками незаконних воєнних формувань", - додав Тандіт, коментуючи інформацію про відвідання Савченко українських полонених на окупованих територіях.

Водночас, він не відповів на запитання, чи відомо СБУ, яким чином депутат потрапила на окуповані території.

"На жаль, Надію Савченко використовують, фактично, спецслужби Російської Федерації... З боку держави з терористами зустрічаються неуповноважені особи, які потім від імені терористів намагаються говорити з нами з позиції сили. Ми нікому не дозволимо говорити з нами з позиції сили", - наголосив радник голови СБУ.

Як відомо, 24 лютого з'явилася інформація про те, що народний депутат Надія Савченко поїхала з метою відвідання заручників-українців на тимчасово непідконтрольні території Донецької області. Згодом це підтвердила і сама Савченко на своїй сторінці у соцмережі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-