Мінінформ забезпечить комунікаційну підтримку проектів децентралізації - Біденко

Мінінформ забезпечить комунікаційну підтримку проектів децентралізації - Біденко

Укрінформ
Міністерство інформаційної політики України забезпечить комунікаційну підтримку проектів децентралізації.

Про це державний секретар МІП Артем Біденко сказав на зустрічі щодо планування ІV фази діяльності Швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO 2017-2020 роки, повідомляє прес-служба відомства.

«Міністерство інформаційної політики України вважає реформу децентралізації однією з ключових реформ уряду та надаватиме комунікаційну підтримку в рамках своєї діяльності впродовж 2017 року. Зокрема, бачимо перспективу в антикорупційному проекті для місцевих громад: проведенні тренінгів і навчань, інформуванні лідерів громад щодо проблематики конфлікту інтересів, а жителів об’єднаних громад – щодо того, як впроваджувати антикорупційну політику», - сказав Біденко.

Під час зустрічі організатори презентували завдання та стратегію IV фази, зокрема задачі комунікаційної та інформаційної підтримки реформ.

DESPRO - це швейцарсько-український проект «Підтримка децентралізації в Україні», який фінансується Швейцарською Конфедерацією через Швейцарське бюро співробітництва (ШБС/SDC) та впроваджується Швейцарським центром ресурсів та консультацій з питань розвитку (Skat). Місія проекту полягає в оптимізації системи управління та сприянні ефективному місцевому розвитку в Україні, що, у свою чергу, створить новий імпульс як для демократичних процесів, так і для надання послуг на рівні громади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-