Стало відомо, чому ГПУ відкликала із суду клопотання щодо Клименка

Стало відомо, чому ГПУ відкликала із суду клопотання щодо Клименка

Укрінформ
У Генпрокуратурі стверджують, що клопотання про надання дозволу на здійснення спеціального досудового розслідування стосовно екс-міністра доходів та зборів Олександра Клименка було відкликано з суду для усунення технічних недоліків.

Про це на своєму Facebook повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

Окрім того, до клопотання хочуть долучити процесуальні документи, які підтверджують перебування Клименка за межами України.

"За результатами розгляду апеляційної скарги захисників Клименка на обраний запобіжний захід, апеляційним судом Києва за участю захисників Клименка останньому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою у зв'язку з тим, що він перебуває у міжнародному розшуку. Вказане рішення суду є остаточним і оскарженню не підлягає", - додали у відомстві.

Згідно з інформацією, вказане рішення суду буде долучене до клопотання про надання дозволу на здійснення спеціального досудового розслідування стосовно Клименка, яке буде подано до суду впродовж кількох днів.

"Крім того, вказане рішення суду буде використане стороною обвинувачення при доведенні факту відсутності Клименка на території України", - зазначається у повідомленні.

Нагадаємо: Апеляційний суд Києва 8 лютого повідомив, що заочно заарештував Клименка.

Наприкінці 2014 року колишньому міністрові уряду Миколи Азарова повідомили про підозру у заволодінні державним майном в особливо великих розмірах. Із 2015 року він перебував у міжнародному розшуку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-