Стець прокоментував призначення нового заступника

Стець прокоментував призначення нового заступника

Укрінформ
Міністерство інформаційної політики готує низку системних рішень для реалізації Доктрини інформаційної безпеки.

Про це заявив міністр інформаційної політики Юрій Стець, коментуючи призначення Дмитра Золотухіна своїм заступником, повідомляє прес-служба МІП.

"Одним із пріоритетів міністерства є захист інформаційної безпеки нашої держави, тож ми готуємо низку системних рішень на реалізацію Доктрини інформаційної безпеки", - сказав Стець. 

За його словами, Золотухін - людина, яка налагодила комунікацію між міністерством, представниками громадськості та медіаюристами під час створення експертної ради при МІП. "Саме це дало можливість створити збалансований документ, ухвалений на засіданні РНБОУ. Тому абсолютно логічно, щоб напрям із реалізації Доктрини координував професіонал, який працював над створенням цього документа", - зазначив міністр.

Зі свого боку, Золотухін заявив, що для нього є великою честю продовжувати служити українському народові в новому статусі. "Маючи досвід і знання у сфері національної безпеки, я дуже добре розумію, які непрості завдання стоять перед нами та як важливо пам’ятати і контролювати ті "червоні лінії" свободи слова і свободи преси, які не можна перетинати, розбудовуючи національну безпеку України та відповідаючи на важкі виклики сьогодення в інформаційному просторі", - зазначив він.

Як повідомляв Укрінформ, уряд на засіданні 21 лютого призначив Дмитра Золотухіна заступником міністра інформаційної політики України. Золотухін був секретарем Експертної ради при Міністерстві інформаційної політики України, безпосередньо займався розробкою Доктрини інформаційної безпеки, яка була схвалена на засіданні Кабінету міністрів України 28 жовтня 2015 року та в подальшому схвалена на засіданні РНБОУ 29 грудня 2016 року, працював у громадському секторі, розвиваючи напрям медіаграмотності та роботи з відкритими джерелами інформації, має досвід роботи в органах національної безпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-