Заступником Стеця став засновник проекту Razvedka.in.UA

Заступником Стеця став засновник проекту Razvedka.in.UA

Укрінформ
Уряд на сьогоднішньому засіданні призначив заступника міністра інформаційної політики.

Про це журналістам розповів віце-прем’єр-міністр Павло Розенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Призначили заступника міністра інформаційної політики. Було обговорення, він у нього (міністра Юрія Стеця. - Ред.) радником працював”, - сказав Розенко, однак прізвища нового заступника не назвав.

Крім того, він поінформував, що Кабмін призначив держсекретаря Міністерства молодіжної політики і спорту.

Як стало відомо Укрінформу, новим заступником міністра інформполітики став Дмитро Золотухін - незалежний експерт з питань інформаційних війн та конкурентної розвідки, засновник проекту Razvedka.in.UA, присвяченого впровадженню технологій competitive intelligence у сферу українського бізнесу.

Він народився 8 вересня 1981 року у Полтаві. У 2003 році отримав диплом спеціаліста з правознавства в Національній академії Служби безпеки України.

У 2009 році закінчив Український державний університет міжнародних фінансів і торгівлі, здобув другу вищу освіту та диплом магістра за спеціальністю «менеджмент зовнішньоекономічної діяльності».

З 2003 працював в органах національної безпеки України.

З 2007 року здійснює вивчення та популяризацію в Україні сфери технологій competitive intelligence, методик інформаційно-аналітичного забезпечення бізнесу, захисту комерційних структур від «чорного піару», негативу та інформаційних агресій.

Перший український спікер міжнародної конференції з конкурентної розвідки, що організовується німецьким Institute for Competitive Intelligence.

З липня по грудень 2013 року консультував Інформаційно-аналітичний центр РНБО з питань перевірки інформації та використання онлайн-засобів розслідувань, а також налагодження співробітництва з такими дослідницькими командами, як Ukraine@War та Bellingcat.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-