Луценка запросили до Ради зі звітом щодо

Луценка запросили до Ради зі звітом щодо "банди Януковича"

Укрінформ
Народний депутат України, голова Комітету Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Андрій Кожем'якін вважає, що генеральному прокурору Юрію Луценку варто вже через 2-3 місяці прозвітувати про роботу ГПУ з трибуни парламенту.

Про це він сказав Луценку під час наради щодо стану виконання органами прокуратури у 2016 році покладених на них функцій і завдань, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я думаю, Юрію Віталійовичу, якщо через два-три місяці проведення розслідування по резонансних справах або по питаннях, пов'язаних з бандою Януковича, будемо підходити вже до якихось вироків або розгляду суду, то думаю, що це вже буде необхідність обговорити таки й звіт», - сказав Кожем’якін.

Водночас він зазначив, що найкращий та повний звіт Рада востаннє почула 8 лютого 2001 року від тодішнього генпрокурора Михайла Потебенька. Зараз вже є чимала кількість парламентаріїв, які вважають за необхідне почути звіт від Луценка. Вони реєструють проекти постанови, якими хочуть зобов'язати керівників правоохоронних органів прозвітувати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-