Ситник: Провадження щодо Онищенка - на завершальній стадії

Ситник: Провадження щодо Онищенка - на завершальній стадії

Укрінформ
Провадження щодо колишнього народного депутата Дмитра Крючкова, який підозрюється у виведенні коштів з "Запоріжжяобленерго", та депутата-втікача Олександра Онищенка перебувають на завершальній стадії. 

Про це заявив директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник на засіданні парламентського комітету з питань запобігання і протидії корупції, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"Перше провадження було по "Запоріжжяобленерго", по Крючкову, було провадження по Онищенку. Зараз ці провадження, в принципі, на завершальній стадії знаходяться", - заявив Ситник.

Як повідомлялося, Онищенко підозрюється в організації схеми з розкрадання коштів при видобутку і продажу природного газу в рамках договорів про спільну діяльність з ПАТ "Укргазвидобування", в результаті якої державі було завдано збитків на суму близько 3 млрд грн.

Верховна Рада надала згоду на притягнення його до відповідальності, затримання і арешт, та напередодні голосування, скориставшись статусом народного депутата, Онищенко залишив Україну. 8 серпня його оголосили у національний розшук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-