Савченко протрималась у громадській платформі РУНА менше двох місяців

Савченко протрималась у громадській платформі РУНА менше двох місяців

Укрінформ
Громадська платформа РУНА (Революція Українського Народу) заявила, що через ідеологічні розбіжності розриває відносини зі своїм політичним лідером Надією Савченко.

Про це йдеться в заяві провідного активу, розміщеній на офіційному сайті платформи та сторінках у соціальних мережах. 

“Громадська платформа «РУНА» розпочала свою роботу від початку 2015 року. Нещодавно у своїй діяльності ми об’єдналися із народним депутатом Надією Савченко. З часом ми дійшли взаємного рішення, що з причини розбіжностей у баченні базових ідеологічних та структурно-організаційних засад, які мали місце під час спільної системної роботи, Громадська платформа «РУНА» та Надія Савченко припиняють активну співпрацю. В той же час ми не виключаємо ймовірності подальшої спільної роботи над певними проектами, за умов перебування в рамках різних ідеологічних структур”, - зазначається в повідомленні.

Головою оргкомітету РУНА є Назар Мухачов, сотник 26-ї сотні Самооборони Майдану, отаман ГО "Українське Козацьке Військо". 

Як відомо, про те, що Савченко створює свій політичний проект, раніше заявляли у партії "Батьківщина". Згодом сама нардеп написала про це у Facebook, а наприкінці грудня 2016 року презентувала проект у Львові.

Савченко була першим номером списку "Батьківщини" на виборах до парламенту. Нещодавно "Батьківщина" виключила Савченко з партії і фракції у Верховній Раді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-