Суд переніс розгляд апеляції на запобіжний захід Охендовському

Суд переніс розгляд апеляції на запобіжний захід Охендовському

Укрінформ
Апеляційний суд міста Києва переніс на 9 лютого розгляд апеляційної скарги Спеціальної антикорупційної прокуратури на рішення Солом'янського районного суду міста Києва від 21 грудня 2016 року щодо обрання міри запобіжного заходу голові ЦВК Михайлу Охендовському у вигляді особистих зобов'язань.

Таке рішення прийняла колегія судів у четвер, розповів журналістам прокурор Максим Кравченко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Суд переніс розгляд апеляційної скарги прокуратури на 9 лютого у зв'язку з тим, що не надішли матеріали справи з суду першої інстанції", - сказав Кравченко.

Початок засідання заплановано на 13:00.

Сам Охендовський на судове засідання в четвер не прибув. Його інтереси в суді представляв адвокат.

Як повідомлялося, 21 грудня Солом'янський районний суд міста Києва частково задовольнив клопотання САП про обрання міри запобіжного заходу Охендовському. Зокрема, суд відмовив у мірі запобіжного заходу у вигляді застави близько 1,3 мільйона гривень, а натомість обрав відносно Охендовського запобіжний захід у вигляді особистих зобов'язань.

13 грудня детективи НАБУ повідомили голові ЦВК Михайлу Охендовському про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 та ч.4 ст. 368 Кримінального кодексу України ("Одержання хабарів у великому та особливо великому розмірах особою, яка займає особливо відповідальне становище").

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-