Гройсмана зацікавило, чим упродовж року займалася Корчак

Гройсмана зацікавило, чим упродовж року займалася Корчак

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман стурбований тим, що Національне агентство з питань запобігання корупції досі не почало працювати на повну потужність.

Про це він сказав на засіданні уряду у середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Зокрема, глава уряду звернувся до голови НАЗК Наталії Корчак: «Скільки працюєте керівником агентства? З 28 березня, тобто вже майже рік. За цей період часу вже мало все працювати на належному технічному рівні, і це принципово важливо. І ті сигнали, які до мене сьогодні надходять, - що ви не готові і не готуєтеся до того, щоб ця система працювала далі, - для мене це величезна тривога».

Він наголосив, що запросив керівництво НАЗК, щоб почути, чи готове агентство працювати, а також чим може допомогти уряд у цьому.

«Я слухав, що ви говорили, 10 хвилин, але майже нічого не зрозумів. Ви розповіли про все, тільки не про те, що зараз турбує мене і всіх», - сказав глава уряду.

Він доручив міністру Кабміну Олександр Саєнку, міністру юстиції Павлу Петренку, голові держспецзвязку Леоніду Євдоченку і керівнику Держагентства з електронного урядування Олександр Риженку проаналізувати стан справ у НАЗК та напрацювати комплексні рекомендації щодо того, які кроки необхідно здійснити зараз, аби не "завалити" електронне декларування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-