Порошенко провів уночі кілька нарад щодо Авдіївки - Клімкін

Порошенко провів уночі кілька нарад щодо Авдіївки - Клімкін

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко провів уночі кілька нарад стосовно загострення ситуації в Авдіївці, цій темі також присвячене сьогоднішнє засідання військового кабінету Ради національної безпеки і оборони.

Про це на брифінгу в Маріуполі заявив міністр закордонних справ України Павло Клімкін у відповідь на запитання, чи проводилося вночі засідання РНБО, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"Я вчора з президентом був у Берліні, і Президент перервав цей візит для того, щоб повернутися в Україну. У нас було кілька нарад уночі. Я знаю, що у Києві за декілька хвилин почнеться засідання керівництва України (військового кабінету РНБО - ред.) щоб детально обговорити кроки, які потрібні для тиску на Росію. І, звичайно, зараз дуже важливо  допомогти людям", - сказав Клімкін

Він додав, що уночі також багато разів розмовляв з віце-прем'єр-міністром Геннадієм Зубком, який відповідає за координацію зусиль з допомоги населенню Авдіївки.

"Він постійно знаходився на зв'язку з губернатором, з місцевою владою, і те, що вдалося переключити потужності коксохіму, те, що вдалося зараз уникнути гуманітарної катастрофи, - це якраз результат цих зусиль", - зазначив глава МЗС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-