Потрібні ще більш жорсткі вимоги до чиновників - Гройсман

Потрібні ще більш жорсткі вимоги до чиновників - Гройсман

Укрінформ
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман вважає, що в Україні варто запровадити більш жорсткі вимоги до роботи держслужбовців.

Таку думку він висловив під час засідання круглого столу, присвяченому обговоренню пріоритетів реформування державного управління у рамках Середньострокового плану пріоритетних дій уряду на 2017-2020 роки, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Коли ми говоримо про армію, ми хочемо, щоб вона була професійною і ефективною. Ми хочемо, щоб лікарі були професійними і могли надати нам необхідну допомогу. Я вважаю, що ще більш жорсткі вимоги мають бути до державного чиновника. Він має бути якісно підготовленим і система має бути абсолютно готовою для реагування і розвитку нашої держави", - сказав Гройсман.

Він вважає надзвичайно важливим завданням побудову ефективної системи державного управління в країні. "З одного боку, це сама система, яка має бути ефективна та оптимізована, а з іншого – це люди, які працюють у ній та мають бути професійно підготовлені, мають отримати якісні необхідні знання, нормальне забезпечення таким чином, щоб вони могли продукувати якісні послуги", - заявив глава уряду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-