Держзрада: ГПУ чекає Януковича на допити 27 і 30 січня

Держзрада: ГПУ чекає Януковича на допити 27 і 30 січня

Укрінформ
Генпрокуратура викликала екс-президента Віктора Януковича на допити 27 і 30 січня для ознайомлення з матеріалами справи.

Відповідна інформація оприлюднена на сайті ГПУ.

Згідно з повістками, Януковича викликають у приміщення Головної військової прокуратури по вулиці Московській, 8, на 15 годину 27 січня, а також на 15 годину 30 січня як підозрюваного у державній зраді для ознайомлення з матеріалами кримінального провадження.

Як повідомлялося, 20 січня Печерський районний суд Києва надав дозвіл військовій прокуратурі на здійснення спеціального досудового розслідування у кримінальному провадженні за підозрою екс-президента України Віктора Януковича у державній зраді.

28 листопада 2016 року Генеральний прокурор Юрій Луценко у Святошинському районному суді Києва оголосив повідомлення про підозру у відеорежимі екс-президенту Януковичу у державній зраді, пособництві представникам влади РФ в умисних діях, вчинених з метою вчинення зміни меж території держкордону України та ведення агресивної війни, тобто злочинів, передбачених ч.1. ст.111, ч.5 ст.27., ч.3 ст. 110, ч.2 ст. 437 Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-