Пашинський фігурує в одному з епізодів

Пашинський фігурує в одному з епізодів "справ Майдану" - Горбатюк

Укрінформ
Народний депутат Сергій Пашинський фігурує в одному з епізодів, який розслідує Генеральна прокуратура у рамках так званих справ Майдану.

Про це повідомив начальник Департаменту спеціальних розслідувань ГПУ Сергій Горбатюк в ефірі телеканалу "112 Україна"

"Окремої справи, яка стосується розслідувань по Майдану, немає. Розслідується епізод так званої гвинтівки Пашинського, подій, які відбувалися 18 лютого 2014 року, де була виявлена гвинтівка у багажнику автомобіля одного з осіб, затриманих майданівцями. Це один із епізодів, зброя вилучена, власник допитаний, допитаний Пашинський та інші свідки. Факту застосування цієї зброї не встановлено, але слідство триває", - зазначив він.

Як повідомлялося, наразі прокуратура розслідує інцидент за участю Пашинського. 31 грудня на дорозі в одному з сіл Васильківського району Київської області народний депутат від "Народного фронту" з пістолета прострелив ногу чоловікові, який, за його словами, напав першим. Проте сам поранений заявив, що нардеп не робив попереджувального пострілу у повітря, а цілився в груди.

У поліції розповіли, що нападник уже мав проблеми з законом і стосовно нього були відкриті провадження. Інцидент на дорозі розслідується як хуліганство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-