НАБУ відкидає звинувачення ЦВК: обшуки - законні

НАБУ відкидає звинувачення ЦВК: обшуки - законні

Укрінформ
Проведені детективами Національного антикорупційного бюро України у приміщенні Центральної виборчої обшуки 13 грудня 2016 року є законними.

Про це заявили у прес-службі НАБУ

"Проведені детективами Національного антикорупційного бюро України у приміщенні Центральної виборчої комісії слідчі дії (обшук) 13 грудня 2016 року є законними. Їх здійснено на підставі ухвали Солом’янського районного суду міста Києва під час досудового розслідування так званої "чорної бухгалтерії" Партії регіонів", - йдеться в повідомленні.

Підкреслюється, що обшуки проведені відразу після повідомлення про підозру голови ЦВК Михайлу Охендовському в аеропорту "Бориспіль".

"Під час обшуку детективи Бюро нічого не вилучали. За процесом спостерігали представники ЦВК, які не зробили письмових зауважень щодо пошкоджень техніки, про що свідчить підписаний ними власноруч протокол за результатами обшуку. Відтак звинувачення на адресу детективів Бюро у пошкодженні комп’ютерної техніки, а також порушенні законодавства при проведенні обшуків є безпідставними", - додали в НАБУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-