Княжичі: Троян не вважає, що Крищенко має йти у відставку

Княжичі: Троян не вважає, що Крищенко має йти у відставку

Укрінформ
Т.в.о. голови Національної поліції Вадим Троян не вважає, що керівник столичної поліції Андрій Крищенко, який підписував наказ на виділення КОРДу для участі у спецоперації в селищі Княжичі під Києвом, причетний до того, що там сталося.

Про це він заявив журналістам у четвер у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"А чому повинна бути відставка Крищенка? Я не вважаю, що Крищенко прямо причетний до того, що трапилось (у Княжичах - ред.)", - сказав він, відповідаючи на питання чи буде відправлений у відставку Крищенко через трагедію у Княжичах.

Троян зазначив, що розслідуванням цієї трагедії нині займається Генпрокуратура, яка має встановити прізвища тих, хто винен у трагедії в Княжичах.

Як повідомляв Укрінформ, уночі 4 грудня в селищі Княжичі Броварського району на Київщині п'ятеро співробітників поліції загинули внаслідок перестрілки.

Група затримання карного розшуку та спецпідрозділу КОРД вичікувала в залишеному будинку грабіжників, коли в одному з будинків спрацювала сигналізація. На місце приїхав наряд держслужби охорони, який затримав поліцейських, прийнявши їх за грабіжників.

Група захоплення вирішила, що співробітників розвідки захопили злочинці - сталася перестрілка, в результаті якої загинули двоє співробітників держслужби охорони, двоє поліцейських-розвідників і співробітник спецпідрозділу КОРД.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-