ГПУ спитає з Крищенка, нащо в Княжичі послали КОРД

ГПУ спитає з Крищенка, нащо в Княжичі послали КОРД

Укрінформ
Генеральна прокуратура України має намір допитати начальника Нацполіції Києва Андрія Крищенка у справі про перестрілку в Княжичах. 

Про це під час спілкування з журналістами, яке транслював телеканал "112 Україна", заявив перший заступник генпрокурора Дмитро Сторожук. 

"У рамках кримінального провадження буде розслідувано, чи була необхідність у застосуванні спецпідрозділу КОРД. У рамках цього будуть взяті свідчення (у Крищенка. - Ред.)", - сказав він.

Водночас Сторожук заявив, що немає підстав вважати, що це було неправомірне рішення.

Як повідомляв Укрінформ, п'ятеро співробітників поліції внаслідок перестрілки загинули вночі 4 грудня в селі Княжичі Броварського району.

Група затримання карного розшуку та спецпідрозділу КОРД вичікувала в покинутому будинку грабіжників, коли в одному з будинків спрацювала сигналізація. На місце приїхав наряд держслужби охорони, який затримав поліцейських, прийнявши їх за грабіжників.

Група захоплення вирішила, що співробітників розвідки захопили злочинці - сталася перестрілка, в результаті якої загинули двоє співробітників держслужби охорони, двоє поліцейських-розвідників і співробітник спецпідрозділу КОРД.

Після трагічних подій поліцейські затримали у Києві банду розбійників, на яку правоохоронці чекали у Княжичах. Зловмисники займалися розбійними нападами та пограбуваннями населення в столиці та області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-