Порошенко подякував литовцям за лікування поранених АТОшників

Порошенко подякував литовцям за лікування поранених АТОшників

Укрінформ
Президент Петро Порошенко подякував громадянам Литви, що приймають на лікування поранених українських військовослужбовців і ставляться до них як до своїх героїв.

Про це він заявив у понеділок на спільному брифінгу з президентом Литовської Республіки Далею Грібаускайте, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми дуже дякуємо Литві за ту роль, яку вона відіграє в оздоровленні українських поранених військовослужбовців, саме ставлення литовців до українських військовослужбовців - вони приймають їх як справжніх своїх героїв», - зазначив Порошенко.

Крім того, Президент наголосив на важливості «особливого характеру» співпраці Української держави з литовськими партнерами в оборонній сфері.

«Ми дуже цінуємо той факт, що у найважчі для нас часи Литва першою протягнула нам руку допомоги - постачала нам і зброю, і боєприпаси», - підкреслив Глава держави.

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок, 12 грудня, в Україні перебуває з офіційним візитом Президент Литовської Республіки Даля Грібаускайте. У рамках візиту заплановано Дев'яте засідання Ради Президентів України і Литви, а також Другий українсько-литовський економічний форум та урочисте відкриття Литовського скверу в Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-