Полторак розповів військовим дипломатам про реформу армії

Полторак розповів військовим дипломатам про реформу армії

Відео
Укрінформ
У рамках реформи Міноборони та Збройних сил України планується реформувати Генеральний штаб, а також забезпечити набуття бойових спроможностей видами ЗСУ та іншими органами військового управління.

Про це міністр оборони Степан Полторак сказав під час зустрічі з представниками військово-дипломатичного корпусу, міжнародних організацій, акредитованих в Україні, а також іноземними радниками при Міноборони та Генеральному штабі ЗСУ, повідомляє прес-служба МОУ.

"Першочерговими завданнями для нас на наступний рік є затвердження Державної програми розвитку Збройних сил України на період до 2020 року та реалізація Плану дій щодо впровадження оборонної реформи у 2016-2020 роках. У пріоритеті - розвиток Сил спеціальних операцій і відновлення спроможностей Військово-морських сил, відновлення справності озброєння та військової техніки Сухопутних військ і Повітряних сил, забезпечення повноцінної бойової підготовки військ, а також створення ефективної системи логістики і стандартизації", - сказав Полторак.

Міністр додав, що реформа оборонної сфери є незворотньою, як і всі процеси реформ, які сьогодні відбуваються в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-