Конкурс на держсекретаря Міноборони виграв генерал Дублян

Конкурс на держсекретаря Міноборони виграв генерал Дублян

Укрінформ
Переможцем конкурсу на заміщення посади державного секретаря Міністерства оборони України став чинний заступник міністра - керівник апарату генерал-полковник Олександр Дублян.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила начальник управління комунікацій та преси Міністерства оборони Оксана Гаврилюк.

"Переможцем конкурсу став Олександр Володимирович Дублян", - сказала вона.

Гаврилюк додала, що друге місце посів директор департаменту кадрової політики МОУ Олег Яцино. Він буде своєрідним резервом: у разі, якщо кандидат №1 протягом року піде з посади або буде перепризначений на іншу посаду, то на його місце призначається кандидат №2.

За процедурою після визначення переможців конкурсу комісія з питань вищого корпусу державної служби протягом 10 днів чекає на можливі апеляції від інших учасників конкурсу. Лише після цього документи передаються до Кабінету Міністрів, який і ухвалює рішення про призначення.

Генерал-полковник Олександр Дублян призначений на посаду заступника міністра оборони України - керівника апарату розпорядженням Кабміну від 7 жовтня 2015 року.

До цього він, зокрема, проходив службу на посадах командира бригади, військового комісара Київського міського військового комісаріату, начальника Центрального управління Військової служби правопорядку по м. Києву та Київській області, начальника Військової служби правопорядку у Збройних силах України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-