Муженко назвав втрати українських силовиків за час АТО

Муженко назвав втрати українських силовиків за час АТО

Укрінформ
За майже три роки проведення антитерористичної операції на Донбасі, загинули 3 064 співробітники від усіх силових структур.

Про це повідомив керівник Генерального штабу - головнокомандувач Збройних сил України Віктор Муженко в інтерв'ю "Голосу України".

"Йдеться про те, що, за нашими розрахунками і прогнозами, за 10 діб проведення операції з відбиття широкомасштабної агресії загальні втрати можуть становити до 10-12 тисяч людей. Для розуміння цього страшного числа, можемо навести такі цифри. З початку проведення АТО маємо 3 064 загиблих від усіх силових структур, із них 2 636 - військовослужбовці Збройних сил України, з цього числа 2 148 - це бойові втрати. Поранених - 10 753 людей, в тому числі 8 897 - ЗСУ (на момент інтерв'ю - кінець листопада - ред.)", - сказав Муженко.

Раніше Муженко заявляв Укрінформу, що загроза масштабної російської агресії виходить не лише зі сходу України, а й з півночі, південного заходу та тимчасово окупованого Криму, де росіяни зосередили суттєві наступальні спроможності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-