Керівник розвідки: Робимо все, щоб не допустити великих втрат на передовій

Керівник розвідки: Робимо все, щоб не допустити великих втрат на передовій

Укрінформ
Служба зовнішньої розвідки України у четвер, 1 грудня, святкує своє професійне свято.

Привітання співробітникам СЗРУ з нагоди свята від т.в.о. голови Служби зовнішньої розвідки Ігора Разінкова опубліковано на сайті спецслужби.

Керівник СЗРУ наголосив, що сьогодні боротьба за Україну ведеться на різних фронтах: "На своєму фронті, зовні не видимому для більшості громадян, ми робимо все для того, щоб не тільки відновити територіальну цілісність країни, а водночас не допустити великих втрат серед наших воїнів на передовій".

Разінков зазначив, що інформація, що сьогодні добувається розвідниками, щоденний аналіз ситуації і прогноз її розвитку дозволяють вищому керівництву країни приймати стратегічно важливі рішення, відстоювати національні інтереси на міжнародних переговорах, а також реалізовувати євроінтеграційний курс розвитку держави.

"Усвідомлення високої місії, що покладена на Службу, особистої відповідальності кожного співробітника за долю країни мають спонукати нас до ще активнішої роботи, додати сил задля якісного виконання визначених керівництвом країни завдань", - заявив Разінков.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-