Дорожня карта Мінська: Клімкін скептично оцінює домовленості з РФ

Дорожня карта Мінська: Клімкін скептично оцінює домовленості з РФ

Укрінформ
Міністр закордонних справ досить скептично оцінює перспективи  домовитися завтра з російською стороною щодо фундаментальних питань дорожньої карти врегулювання ситуації на сході під час завтрашньої зустрічі «нормандської четвірки» на рівні міністрів закордонних справ у Мінську.

Про це він заявив на спільній прес-конференції з міністром закордонних справ Королівства Швеції Маргот Вальстрьом, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я поки що не бачу можливості досягти домовленості з російською стороною щодо найважливіших питань дорожньої карти, оскільки наше спільне бачення з німецькими і французькими колегами полягає в тому, що спочатку досягається мінімальний пакет безпекових умов, щоб у решті-решт можна було просуватися до таких кроків як реальна підготовка майбутніх вільних і чесних виборів», - сказав Клімкін.

Причому такого спільного бачення нема щодо таких фундаментальних питань як контроль з боку ОБСЄ всієї території Донбасу і зокрема моніторинг неконтрольованої на сьогодні україно-російської ділянки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-