Парасюк пояснив, чому б’ється з нардепами

Парасюк пояснив, чому б’ється з нардепами

Відео
Укрінформ
Народний депутат Володимир Парасюк розповів, чому за його участю нерідко виникають словесні перепалки, що пізніше перетворюються на бійки.

Про це він в ефірі ток-шоу "Люди. Hard Talk. LIVE" на "112 Україна".

За його словами, таким чином він реагує на те, що зачіпають його честь. "Є межі, кордони мого чоловічого достоїнства. Якщо твою матір ображають або ображають близьких людей, звісно ж...", - пояснив він.

Коментуючи свою бійку з нардепом Олександром Вілкулом в будівлі телеканалу "112 Україна", Парасюк пояснив причину: "Він (Олександр Вілкул, - ред.) особисто мене образив, образив те, що для мене є цінним, я в свою сторону витримую критику і можу її витримувати довго, прислухатися до неї. Але коли це прямі образи...", - зазначив він.

"У мене така реакція на все це, я вважаю, вона правильна", - додав Парасюк.

Він розповів про продовження історії, яке мало місце на наступний день. "Я на другий день поїхав в його офіс, взяв бійців АТО з собою. Ми заблокували вхід. Правда, він забарикадувався у своєму офісі, ну і добре. Не вийшов", - сказав нардеп.

Як повідомлялося, позафракційний нардеп Володимир Парасюк нерідко стає учасником бійок. У стінах парламенту Парасюк бився з колегою Володимиром Литвином, Володимиром Курячим, Романом Насировим.

 Також нардеп намагався викликати на удар у відповідь екс-главу Луганської міліції Анатолія Науменка та вдарив ліктем в горло прокурора Олександра Голіченко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-