Глава оборонного комітету Ради: Закон про держтаємницю змінять

Глава оборонного комітету Ради: Закон про держтаємницю змінять

Укрінформ
"Укроборонпром" спільно з Комітетом національної безпеки і оборони напрацьовує зміни до закону про державну таємницю щодо зняття грифу секретності у питаннях, які не стосуються обороноздатності країни.

Про це на брифінгу по завершенні спільного засідання Комітету з питань національної безпеки і оборони та Комітету з питань запобігання і протидії корупції за участю представників "Укроборонпрому" заявив голова оборонного комітету Верховної Ради Сергій Пашинський, повідомляє прес-служба "Народного фронту".

"Ми почули надумані фейкові проблеми, які розповсюджуються, але ми почули і реальні проблеми. Це й зняття грифу секретності у питаннях, які не будуть бити по обороноздатності, тому що контроль і суспільства, і парламенту, і журналістів, звичайно, повинен бути", - заявив Пашинський.

За його словами, "Укроборонпром” та парламентарі напрацьовують зміни до закону про державну таємницю, і якщо буде підтримка залу, то кількість питань в обороні, які належать до відання держтаємниці, буде зменшено.

Нагадаємо, сьогодні офіційні особи державного концерну "Укроборонпром" відзвітували про його діяльність та дали відповідь на всі гострі питання.

Так, глава концерну Роман Романов повідомив, що Міністерство оборони досі не отримало достатнього фінансування, в тому числі на замовлення "Укроборонпрому".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-